This is not password protected
DATUM
16/10/2020
TIJD
13:00 - 14:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Wil je met jouw groothandel excelleren in online verkopen?

Heb je nog steeds handmatige transacties tussen jouw front-end en back-end systeem? Zorg dat je jouw focus houdt op de e-commerce strategie en groei van jouw bedrijf. De keuze voor het juiste platform is belangrijk om concurrenten voor te blijven.

Business to Business groothandels investeren steeds vaker en meer in e-commerce ecosysteem technologieën, om op deze manier dezelfde klant ervaring te bieden als in de Retail branche.

Wij leggen in dit webinar uit hoe je deze processen kan optimaliseren en daardoor nog pro-actiever bent richting je klanten. We laten zien hoe je door inzicht en B2B verkopen, samen met je klant kan groeien.

Ben je op zoek naar nieuwe inzichten, een passende e-commerce strategie en wil je weten hoe je jouw webshop kunt vullen met data vanuit het ERP? Schrijf je dan in voor dit webinar.

13.00 13.15
Welke e-commerce strategie past bij jouw bedrijf?
13.15 14.00
E-commerce mogelijkheden met Sana Commerce
Schrijf je in voor het webinar
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together