DATUM
2020-06-12
TIJD
13:00 - 14:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Webinar: Vragenuurtje met The DISTRIKT: Hoe word ik online (beter) gevonden?

Het coronavirus heeft invloed op de hele wereld. Sommige bedrijven zien zich genoodzaakt drastische keuzes te maken, zoals stoppen met campagnes. Maar jij wil het liefst zichtbaar blijven voor klanten. Daarbij moet je kunnen bouwen op marketing.

Hoe pak je dit aan? Hoe bepaal je waarop jij waar je in deze omstandigheden de focus legt? Ook nu kun je ervoor zorgen dat klanten jouw bedrijf vinden én je niet vergeten.

Benieuwd hoe? Marketingspecialist The DISTRIKT helpt.

Meld je aan voor dit webinar en leer wat je beter wel kunt doen, wat juist niet, en waarom. Heb je een vraag? Stel hem gerust. De experts geven je tips, zodat jij ermee aan de slag kan!

Zorg dat je in deze onzekere tijden verzekerd bent van goede (online) marketing!

13.00 13.15
Online Marketing in coronatijden
13.15 13.30
De 5 do’s & 5 don'ts
13.30 14.00
Vraag & Antwoord
Schrijf je in voor het webinar
Mark Heesters

GAC Business Solutions

Mark Heesters is binnen GAC E-Commerce consultant en helpt klanten de juiste keuzes te maken rondom E-Commerce. Met zijn enthousiasme en ruime ervaring in E-Commerce zal hij altijd de vraag achter de vraag blijven stellen om samen te groeien!

Kelly Jaspers

The DISTRIKT

Kelly Jaspers is eigenaresse van het Online Marketing Bureau ''The DISTRIKT''. Ze helpt klanten bij het neerzetten van de juiste Online Marketing Strategie zodat zij kunnen profiteren van meer naamsbekendheid, vindbaarheid en omzet.

Mark Hermans

The DISTRIKT

Content marketing is nog nooit zó belangrijk geweest als nu. Zeker nu het online landschap zo in beweging is en het steeds moeilijker is om een boodschap in beeld te krijgen bij de doelgroep. Om op te vallen moet content creatiever, persoonlijker en relevanter zijn! In de rol als Digital Content Strategist bij The DISTRIKT geeft Mark Hermans hier invulling aan.

YOU GAC
Growing Together