DATUM
03/11/2020
TIJD
14:00 - 14:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

De Wwft richtlijnen worden steeds strenger. Welke impact heeft dit op jouw kantoor? Hoe zorg je ervoor dat je ook in de toekomst blijft voldoen aan nieuwe regelgeving?

Weet jij wat er speelt bij jouw relaties? En is jouw kantoor in staat om aan te tonen dat een cliënt onderzoek correct is uitgevoerd? Het lijken eenvoudige vragen, maar voor veel kantoren geldt dat het beantwoorden ervan aardig complex is. Of het nu gaat om het bijhouden in Excel bestanden, of het doorlopen van meerdere stappen, het is arbeidsintensief en vooral foutgevoelig.

Met PSA365 heb je als organisatie eenvoudig antwoord op deze vragen. Je beschikt altijd en overal over de informatie die je nodig hebt om beslissingen te nemen. Tijdens dit webinar gaan we in op de rol van de Compliance Officer binnen een accountantskantoor. We laten je zien welke tools beschikbaar zijn om processen te volgen/bewaken en inzicht te krijgen.

Wat laten we zien:

  • 360 graden klantbeeld
  • Klantacceptatie procedure
  • Compliance Dashboard
  • UBO registratie
  • Melding ongebruikelijke transacties
10.00 10.05
Introductie
10.05 10.25
De rol van de Compliance Officer binnen een accountantskantoor
10.25 10.30
Vragen en afsluiting
Gemist? Laat je gegevens achter en we sturen je de opname toe.
MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together