This is not password protected
DATUM
28/09/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

De rol van de accountant verandert. Hoe zorg je ervoor dat je voorop blijft lopen? In de huidige tijd zien we dat accountants de focus verleggen richting advies werkzaamheden. De NOW regeling is hier een goed voorbeeld van. De administraties worden meer en meer geautomatiseerd waardoor een nieuw verdienmodel wenselijk is. Klanten worden daarnaast ook kritischer en verwachten meer van hun accountant.

Tijdens dit webinar laten we in een uur tijd zien hoe PSA365 kan bijdragen aan de groei van jouw organisatie. Dit doen we aan de hand van een vijftal onderwerpen:

  • Hoe zorg ik voor een centrale vastlegging van alle contactmomenten die er zijn met relaties?
  • Hoe verkort ik het offertetraject?
  • Hoe kunnen we meer opdrachten binnen halen bij onze bestaande klanten?
  • Hoe verlaag ik de administratieve taken van de assistent?
  • Hoe krijg ik inzicht in de competenties van collega’s?

 

10.00 10.05
Introductie
10.05 10.55
Hoe PSA365 bijdraagt aan de groei van jouw organisatie
10.55 11.00
Afsluiting
Schrijf je in voor dit webinar
MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together