This is not password protected
DATUM
29/05/2020
TIJD
13:00 - 14:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Webinar – Verhoog conversie en omzet op uw webshop dankzij de juiste inzichten

Wanneer je als organisatie inzet op e-commerce, heb je al snel te maken met verschillende systemen. Hoe ga je als organisatie slim om met de data uit systemen als Google Analytics, Sana Commerce en Dynamics 365 Business Central. En hoe zet je die data om in beslissingen die bijdragen aan het verhogen van traffic en conversie op je webshop?

GAC heeft hiervoor een standaard Power BI toolkit beschikbaar, die gratis is voor e-commerce klanten. Tijdens dit webinar laten we zien wat de mogelijkheden zijn met deze toolkit en vertalen we dit direct naar praktijkvoorbeelden.

13.00 13.10
Introductie Power BI
13.10 13.35
Meer traffic door Google Analytics inzichten om te zetten tot juiste actie
13.35 14.00
Verhoog conversie dankzij GAC E-commerce Performance Dashboard
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Mark Heesters

GAC Business Solutions

Mark Heesters is binnen GAC E-Commerce consultant en helpt klanten de juiste keuzes te maken rondom E-Commerce. Met zijn enthousiasme en ruime ervaring in E-Commerce zal hij altijd de vraag achter de vraag blijven stellen om samen te groeien!

YOU GAC
Growing Together