This is not password protected
DATUM
03/06/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Uw projecten binnen budget

‘Meer grip op projecten’ blijft een van de belangrijkste uitdagingen die we tegenkomen bij productiebedrijven. Hoe complexer het aantal variabelen, des te belangrijker is je overzicht. Je wil in een oogopslag kunnen zien welke projecten aandacht nodig hebben en aan welke knoppen je moet draaien.

Tijdens dit webinar zullen we Production365 introduceren. We starten met een introductie van het Microsoft Platform, en waarom dit voor jou als gebruiker een must is.

Belangrijk vraagstuk wat we bespreken: waarom cloud of SAAS voor een productie bedrijf als strategie? Vervolgens zoomen we in op de projecten module van Production365, door de ogen van een project manager. We gaan hierbij in op diverse functies, die voor een project manager onmisbaar zijn. Denk hierbij aan: gebruik van urenstaten, werken met project budgetten, milestones, facturatie schema’s en hoe heb je als projectmanager nou eenvoudig inzicht in de planning houd. Daarbij is er een naadloze integratie met het productie proces.

10.00 10.15
Introductie Platform & waarom cloud voor productie bedrijven
10.15 11.00
Power Demo Project Manager met Productie365
Schrijf je in voor het webinar
Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

YOU GAC
Growing Together