This is not password protected
DATUM
21/04/2021
TIJD
09:30 - 10:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Wanneer we begin 2020 de naam ‘Microsoft Teams’ lieten vallen, volgde er standaard een korte uitleg over de functionaliteit en doel van dit product. Vanaf maart werkte iedereen vanuit huis en werd Teams in een moordend tempo geadopteerd binnen bedrijven, om zo het normale werk door te kunnen laten gaan.

Inmiddels zijn de mogelijkheden van Microsoft Teams bij iedereen wel bekend. Het zijn met name de verregaande integratiemogelijkheden, met Dynamics 365 oplossingen als Sales en Business Central, waar voor de meeste organisaties nog volop winst te behalen valt.

Tijdens dit webinar laten we je zien hoe je Teams kan inzetten als centrale samenwerkingshub over al deze applicaties heen. De belangrijkste quick wins die aan bod komen:

  • Dynamics 365 Sales en Business Central gebruiken vanuit Teams, zodat je nog meer werk vanuit één applicatie kan werken;
  • Teams uitrollen vanuit klanten of verkoopkansen uit Dynamics 365 Sales;
  • Vanuit een Teams call alle gewenste klantinformatie uit je Dynamics 365 applicatie oproepen;
  • Een Team aanmaken voor projecten en alle documentatie eenvoudig beschikbaar maken in Business Central;
  • Updates vanuit Business Central geautomatiseerd kenbaar maken in relevante Teams. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een notificatie in een Team, na een vertraagde zending of wanneer je snel wilt communiceren over een order of artikel;
  • Automatisch taken genereren in Microsoft Teams o.b.v. workflows in Business Central;
  • Een Teams chatbot automatisch relevante informatie van medewerkers laten inwinnen: ideaal voor het onboarden van nieuwe werknemers;
  • Alle gewenste inzichten direct tot je beschikking hebben en bespreken met de geïntegreerde Power BI app.

Als bonus geven we je meteen een kijkje in de mogelijkheden die beschikbaar zijn sinds de meest recente (per 1 april) release wave beschikbaar zijn!

09.30 09.40
Introductie Microsoft Teams als samenwerkingshub voor Dynamics 365
09.40 10.00
Hoe Microsoft Teams met Dynamics 365 Sales je salesteam een boost geeft
10.00 10.20
De kracht van Business Central en Teams voor de dagelijkse in- en verkoop orderverwerking
10.20 10.30
What's New Teams en Dynamics 365 vanaf 1 april
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

YOU GAC
Growing Together