This is not password protected
DATUM
16/11/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoeveel onnodige magazijn bewegingen zijn er binnen jouw Groothandel?

Door toenemende B2C verkopen, wordt de snelheid van leveren voor B2B Groothandels nog belangrijker. Hoe optimaal is de transactieroute binnen jouw organisatie?

Binnen dit webinar introduceren we het Microsoft Platform, met Dynamics 365 Business Central en het Power Platform. We gaan daarbij in op de Trade365 module en laten zien waarom deze onmisbaar is voor onze groothandels klanten.

De focus ligt op het supply chain proces, waarbij vraag en aanbod bij elkaar komen. Maak orderverwerking nog eenvoudiger, door handige features als drag & drop document koppelen, debiteurenbewaking, digitale orderverwerking en RMA’s. De inkoper zorgt voor de juiste voorraad op de juiste plek en het juiste tijdstip, door eenvoudig beheer van internationale zendingen, inkoop marge calculatie, ingangscontrole en leveranciersbeoordeling.

10.00 10.30
Snelle orderverwerking met Trade365
10.30 11.00
Effectief inkopen met Trade365
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together