This is not password protected
DATUM
14/07/2020
TIJD
15:00 - 16:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Binnen dit webinar introduceren we het Microsoft Platform, met Dynamics 365 Business Central en het Power Platform. We gaan daarbij in op de Trade365 module en laten zien waarom deze onmisbaar is voor onze groothandels klanten.

De focus ligt op het supply chain proces, waarbij vraag en aanbod bij elkaar komen. Maak orderverwerking nog eenvoudiger, door handige features als drag & drop document koppelen, debiteurenbewaking, digitale orderverwerking en RMA’s. De inkoper zorgt voor de juiste voorraad op het juiste tijdstip, door eenvoudig beheer van internationale zendingen, inkoop marge calculatie, ingangscontrole en leveranciersbeoordeling.

15.00 15.10
Introductie Microsoft Platform en Trade365
15.10 15.35
Snelle orderverwerking met Trade365
15.35 16.00
Effectief inkopen met Trade365
Schrijf je in voor het webinar
Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together