This is not password protected
DATUM
17/11/2020
TIJD
10:00 - 10:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoe voorkom je dubbele invoer en administratieve rompslomp voor je medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat (management)informatie op de juiste plek te vinden is?

Of het nu gaat om Outlook, Teams of het samenwerken in Word en Excel: bijna iedere organisatie maakt gebruik van Office 365. Wanneer je Office 365 combineert met je Business Applicaties ontstaan er nog meer voordelen. Benut jouw organisatie het volledige potentieel?

Tijdens dit webinar gaan Alex en Mignon in op de belangrijkste voordelen van werken binnen één omgeving: het Microsoft platform. De volgende sprekende voorbeelden zullen aan bod komen:

  • Sla e-mails vanuit Outlook op in je CRM-systeem met één druk de knop
  • Stroomlijn goedkeuringen met Power Apps en Power Automate
  • Gebruik Teams als centrale communicatiehub
  • Werk stamgegevens bij door gebruik te maken van Excel
  • En nog veel meer…

Maak gebruik van het volledige Microsoft Platform om alledaagse processen te innoveren en digitaliseren

Benieuwd hoe dit werkt? Meld je aan voor het webinar en ontdek in slechts 30 minuten wat de mogelijkheden van het Microsoft Platform zijn voor jouw organisatie.

10.00 10.30
Slimmer werken met het Microsoft Platform
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together