This is not password protected
DATUM
18/03/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Veel handelsorganisaties maken nog geen gebruik van slimme forecasts. Terwijl de data hiervoor vaak al binnen de organisatie beschikbaar is. Forecasting draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat. Door slimmer in te kopen, breng je de kosten van je voorraad omlaag en minimaliseer je de langlopende voorraad.

Met Trade365 en PowerBI maak je voor een langere periode dynamische forecasts, waarbij je in staat bent om tijdig bij te sturen. In dit webinar geven Charon Konings en Bas Tiggelman je praktische tips en voorbeelden hoe dit te bewerkstelligen is.

16.00 16.45
Slimmer forecasten in je inkoopvoorstellen
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together