This is not password protected
DATUM
15/04/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

De orders voor je organisatie worden groter en complexer. Je klanten willen maatwerk producten en jouw bedrijf focust zich daarop. Nu een gemiddeld project evenveel kosten aan uren als aan materialen bevat, is het verstandig om zowel de financiën als de planning goed inzichtelijk te hebben.

Je krijgt als organisatie te maken met nieuwe vragen: Waar schrijven de mensen hun uren? Hoe leggen we budgetten van tijd en geld vast? Hoe volgen we het project logistiek en houden we zicht op de winstgevendheid? Waar borgen we de documentatie en communicatie?

In dit webinar nemen Tommie Wouters en Charon Konings je mee in de mogelijkheden en behandelen daarbij de volgende punten:

  • Opzetten van een project, financieel en operationeel
  • Vastleggen van budgetten, materiaal, tijd en geld
  • Plannen met materiaal en tijd
  • Uitvoeren van een project
  • Volgen van het project en ook de prognose

Benieuwd naar hoe jij je projecten overzichtelijk en winstgevend kan maken? Schrijf je dan snel in voor het webinar.

16.00 16.05
Introductie
16.05 16.45
ETO Projecten succesvol uitvoeren
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Charon Koning

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

YOU GAC
Growing Together