DATUM
25/06/2020
TIJD
10:30 - 11:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

De economie herstelt zich weer langzaam, de sociale activiteiten nemen toe en binnenkort wordt er weer gevlogen naar allerlei buitenlandse bestemmingen.

Wellicht heb je zelf ook al een vakantie gepland staan. Maar hoe zorg je ervoor dat je tijdens die welverdiende vakantie niet wordt gestoord door collega’s. Je wilt er zeker van zijn dat lopende projecten doordraaien en dat er tegelijkertijd ook nieuwe projecten worden gescoord tijdens je vakantie. Dan maar een Word bestandje of Exel lijstje opmaken?

Niet helemaal meer van deze tijd maar soms wel effectief. Zijn er in dit digitale tijdperk geen andere mogelijkheden? Absoluut.

Reserveer een uurtje in je agenda en voorkom dat je straks nog lijstjes hoeft te maken.

10.30 10.40
Introductie GAC & Microsoft Platform
10.40 11.25
Presentatie PSA365
11.25 11.30
Projectmethodiek & referenties
Schrijf je in voor dit webinar
MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together