This is not password protected
DATUM
27/05/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Het maken van de productieplanning is een puzzel, die vaak niet goed lijkt te passen en eigenlijk nooit echt af is. Materiaal komt later binnen, projecten lopen uit, een klant wil iets anders, medewerkers zijn afwezig..

De productieplanner bevindt zich in het midden van al die veranderingen. De binnenkomende orders vanuit verkoop moeten worden afgestemd met de inkoop van goederen en de uiteindelijke mogelijkheden op de werkvloer. Een spin in het web dus. In dit webinar gaan we kijken hoe je als productie planner software tools tot je beschikking kan krijgen om met de juiste zaken bezig te zijn. Zodat op tijd kunt anticiperen op wijzigingen die vanuit alle hoeken van de organisatie kunnen komen. Aan bod komt onder meer:

  • Het opzetten van de juiste planningsparameters
  • Voorsorteren op een goede en haalbare planning
  • Het (automatisch) uitvoeren van de planning
  • Kijken naar wat er niet past en geholpen worden met de juiste keuzes
  • Onverwachte problemen vanuit verkoop, inkoop en productie zien aankomen en oplossen
  • Digitaal registreren en aansturen van de werkvloer

In dit webinar nemen Pieter van Halder, Tommie Wouters en Charon Konings je mee in de mogelijkheden. Benieuwd naar hoe jij je productieplanning overzichtelijk en haalbaar kan houden moderne software? Schrijf je dan snel in voor het webinar.

16.00 16.05
Introductie
16.05 16.45
De puzzel van productieplanning maken met moderne bedrijfssoftware
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Charon Koning

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

YOU GAC
Growing Together