This is not password protected
DATUM
23/06/2022
TIJD
09:30 - 10:15
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

In de twee voorgaande webinars lieten we je zien hoe je inzicht creëert in de daadwerkelijke kosten van een productieproces en hoe je engineering onderdeel maakt van het gehele bedrijfsproces. Op 23 juni zetten Jeroen Brocken en Charon Konings de volgende stap in het digitaliseren van producerende bedrijven, aan de hand van de volgende onderwerpen:

Configurator
We nemen je mee in de mogelijkheden die het Microsoft platform en Production365 bieden om projecten en producten te configureren. Maak eenvoudige product- of offerte configuraties en presenteer deze aan je klant. De voorcalculatie neem je gelijktijdig en automatisch op in Dynamics 365 Business Central.

Shopfloor control
Door gebruik te maken van shopfloor control of scanners heeft je productiemedewerker altijd de meest actuele stand van zaken voor handen. Hiermee neem je afscheid van werken met oude productieorders en het daaruit volgende onnodige rework. Doordat data direct wordt verwerkt, is in de backend realtime informatie beschikbaar. Dit geeft ongekende inzichten in het productieproces.

Klant- en leveranciersportaal
Door digitaal samen te werken met klanten en leveranciers verhoog je de klanttevredenheid en maak je de supply chain voorspelbaarder. We nemen je mee in de mogelijkheden om je communicatie en documentstromen te optimaliseren met behulp van (project)portalen.

09.30 10.15
Proces digitalisatie voor producerende bedrijven
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
GAC Business Solutions

Charon Konings

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

GAC Business Solutions

Jeroen Brocken

Jeroen vervult de rol van Senior Account Manager. Vanuit deze rol adviseert hij bedrijven bij de realisatie van hun ambities en vertaalt hun strategie naar concrete ICT-trajecten.
Hierbij wordt geput uit het gehele portfolio van GAC, waarbij Microsoft Cloud oplossingen centraal staan

YOU GAC
Growing Together