DATUM
25/06/2020
TIJD
10:00 - 10:40
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoeveel tijd is jouw organisatie dagelijks kwijt met het realiseren van de planning? En ben je in staat om op basis van je productiecapaciteit, betrouwbare levertijden met je klanten te delen? De meeste projectgestuurde productiebedrijven hebben onvoldoende grip op hun planning. Hierdoor zijn bottlenecks te laat inzichtelijk en zijn zij niet in staat om optimaal bij te sturen.

Arjen en Tommie laten zien hoe je een planning in enkele seconden kan realiseren en optimaliseren. Met Siemens Opcenter Advanced Planning en Scheduling creëer je grafisch inzicht in capaciteit en spoor je eenvoudig eventuele bottlenecks op. Door middel van Drag en Drop pas je de planning eenvoudig aan.

Benieuwd naar hoe dit werkt in de praktijk? Schrijf je in voor het webinar en we laten je zien hoe je de planning van jouw organisatie optimaliseert en grafisch inzichtelijk maakt.

10.00 10.10
Introductie GAC en Siemens
10.10 10.20
Veelvoorkomende uitdagingen binnen planning
10.20 10.30
Siemens Opcenter APS
10.30 10.40
Q&A
Schrijf je in voor het webinar
Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

Arjen van Barneveld

Siemens Digital Industries Software

Arjen is bij Siemens verantwoordelijk voor alles wat met Productie en Planning en te maken heeft en helpt bedrijven te digitaliseren door middel van het implementeren van een digitale tweeling in zowel de discrete en procesindustrie. Met humor, creativiteit, branchekennis en kennis van de trends per industrie weet hij elk business vraagstuk op te lossen met oplossingen die waarde brengen. Zijn presentatie en visie helpen u de mogelijkheden van zowel Microsoft als Siemens te vertalen naar uw organisatie.

YOU GAC
Growing Together