This is not password protected
DATUM
19/04/2023
TIJD
15:00 - 16:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Veel productie- en handelsorganisaties halen niet het maximale uit hun huidige CRM systeem of maken zelfs géén gebruik van CRM. Hierdoor is het klant- en relatiebeheer niet geoptimaliseerd, wat onnodige moeite én kosten met zich meebrengt. Met een geoptimaliseerd CRM systeem blijf je niet alleen verbonden met je klanten en relaties maar heb je ook inzicht op wat er allemaal speelt. Geef processen vorm en automatiseer de taken die normaal veel moeite en aandacht vereisen.

Hoe bepaal je de CRM kansen voor jouw organisatie?

GAC organiseert op 19 april het webinar ‘Ontdek hoe je meer uit je CRM-systeem haalt!’ Hierin gaan we dieper in op de belangrijkste onderdelen van een volwaardig CRM systeem en de voordelen voor jouw organisatie. Zo nemen we je mee in het vinden en opvolgen van leads, het optimaliseren van relatiebeheer én het bijhouden van verkoopkansen.

Wat gaan we je laten zien?
Susan en Valentijn laten je in dit webinar zien hoe je met Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) een (geautomatiseerde) omgeving rondom jouw klanten creëert, waarbij alle informatie van leads, klanten of relaties inzichtelijk is voor iedereen binnen jouw organisatie. Zo behandelen ze onder andere:

  • Het vastleggen van relaties en contactpersonen en het creëren van inzicht in contactmomenten
  • Het aanmaken en (op)volgen van contactmomenten: eenvoudig een e-mail koppelen aan een relatie of verkoopkans en inzicht in de interactie hiermee
  • Het verzamelen en toevoegen van alle informatie over de (potentiële) klanten aan het centrale klantbeeld. Denk aan aanvullende informatie vanuit LinkedIn of rechtstreeks vanuit de KvK
  • Het genereren van leads op basis van verschillende kanalen
  • Samenwerken binnen een sales proces: het vastleggen van alle informatie met betrekking tot een verkoopkans op één centrale plek

Kortom, de mogelijkheden om deals succesvol te sluiten door samen te werken met collega’s, aan de hand van een centraal beeld van jouw klanten en relaties.

Wat levert het jou op?
Na dit webinar heb je een helder beeld van de mogelijkheden die een geoptimaliseerd CRM systeem jouw organisatie kan bieden. Je bent in staat om kansen te overzien en weet wat er allemaal speelt bij jouw klanten en relaties. Daarnaast geeft een CRM systeem je de inzichten om op de juiste momenten verbinding te maken met je klanten en relaties.

Ben je benieuwd wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan snel in!

15.00 16.00
Ontdek hoe je meer uit je CRM-systeem haalt!
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Valentijn Konings

GAC Business Solutions

Als sales professional bij GAC, heeft Valentijn zich gespecialiseerd in CRM-oplossingen en heeft hij uitgebreide ervaring in het werken met Dynamics 365 CRM. Met een scherp oog voor de behoeften van klanten, heeft Valentijn bewezen zeer bedreven te zijn in het vertalen van deze behoeften naar passende oplossingen. Valentijn is een waardevolle sparringpartner voor groothandels- en online-retail bedrijven die op zoek zijn naar een geoptimaliseerde CRM-omgeving. Door inspirerende demo’s en presentaties te geven, weet Valentijn anderen te enthousiasmeren en te overtuigen van de voordelen die CRM te bieden heeft.

YOU GAC
Growing Together