This is not password protected
DATUM
07/12/2022
TIJD
15:30 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Haal jij alles uit de mogelijkheden van Dynamics 365 Business Central? Het Microsoft Power Platform is onderdeel van je Business Central licentie en met regelmaat horen wij van onze klanten dat zij niet weten hoe dit op de juiste manier in te zetten.

Tijdens de Microsoft Directions 2022 in Hamburg werd de verwachting uitgesproken dat in 2025, 70% van alle applicaties low code, oftewel zonder programmeerwerk wordt gemaakt. Het Power Platform van Microsoft is gebaseerd op low code. Maar wat is low code precies? En waarom is het Microsoft Power Platform interessant voor jouw organisatie?

Op woensdag 7 december geven Susan Pijnenburg en Jorik Voogd in één uur tijd inzicht in de mogelijkheden van het Power Platform voor jouw organisatie tijdens het webinar: ‘Microsoft Power Platform in de praktijk’

Wat gaan we je laten zien?
In dit webinar laten we je zien hoe je de verschillende onderdelen van het Power Platform als Power BI, Power Apps en Power Automate eenvoudig kunt inzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te digitaliseren. Zo behandelen zij onder andere onderstaande voorbeelden: 

  • We laten je een verkoopdashboard zien op basis van Power Bi, zodat je inzichtelijk hebt welke verkoper het beste scoort, waar je afzetmarkt het grootst is en wat hardlopers zijn in je assortiment. 
  • Met behulp van Power Apps laten we zien hoe je een uitgang controle kunt uitvoeren en vastleggen ondersteund door informatie uit het ERP.
  • Controleer eenvoudig je goederenontvangst met de ontvangst controle app. Bij beschadigde producten, kan je direct foto’s maken en het RMA proces starten.
  • Stuur eenvoudig een reminder via Power Automate naar bijvoorbeeld je leveranciers wanneer de datums van de inkooporders nog niet bevestigd zijn.

Bovenstaande praktijkvoorbeelden en meer laten Susan en Jorik je zien tijdens het webinar op woensdag 7 december om 15:30 uur. 

Wil jij weten wat het Microsoft Power platform voor jouw organisatie en processen kan betekenen? Schrijf je dan 

15.30 16.30
Microsoft Power Platform in de praktijk!
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Jorik Voogd

GAC Business Solutions

Jorik vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor groothandelsbedrijven en online retailers. Tijdens demo’s en webinars deelt Jorik zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together