This is not password protected
DATUM
09/11/2021
TIJD
16:00 - 17:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoeveel artikelen zijn binnen jouw magazijn niet goed vindbaar, doordat ze niet op de juiste opslaglocatie zijn verwerkt in de backoffice? Hoe vaak worden foutieve artikelen verwerkt nadat er geen juiste controle heeft plaatsgevonden bij ontvangst? En hoeveel artikelen zijn onnodig in het magazijn opgeslagen, terwijl ze eigenlijk gecross-dockt hadden kunnen worden?

Deze logistieke uitdagingen komen veel voor bij organisaties met een lage digitalisering van de magazijnprocessen. Door gebruik te maken van magazijn scanning kan je meer doen in minder tijd en breng je de kans op fouten drastisch omlaag. In dit webinar nemen we je mee in de mogelijkheden van Tasklet Factory: de mobiele WMS oplossing die GAC voor haar klanten inzet. In een uur tijd krijg je een volledig overzicht van alle relevante magazijnprocessen die je kan afvangen met deze oplossing. Zo behandelen we in het webinar de volgende logistieke scenario’s op basis van magazijn scanning:

  • Verwerk eenvoudig en gecontroleerd magazijnontvangsten;
  • Sla artikelen eenvoudig op in de juiste opslaglocatie in het magazijn;
  • Pick altijd de juiste artikelen voor je orders en gebruik tote picking om snel en eenvoudig meerdere orders voor klanten te verzamelen tijdens het picken;
  • Altijd de voorraad op de juiste opslaglocatie, dankzij efficiënte verwerking van interne verplaatsingen;
  • De voorraadstand altijd up-to-date, dankzij het gecontroleerd uitvoeren van inventarisaties op de scanner;
  • Borg afbeeldingen tijdens de processen, om bijv. schade bij een ontvangst te verantwoorden;
  • Eenvoudig lot- en/of serienummer registratie verwerken;
  • Maak vanaf je mobiele scanner assemblage orders aan en assembleer direct op voorraad;
  • Krijg inzicht in productie orders en registreer verbruik, bewerkingstijden, output en afval, allemaal centraal vanuit je scanner.

Werkt jouw organisatie nog met papieren opslag- en pickdocumenten? Is er binnen jouw organisatie nog geen efficiënte registratie van de juiste opslaglocaties binnen het magazijn beschikbaar? Schrijf je dan in voor dit webinar.

16.00 16.10
Introductie Tasklet Factory Mobile WMS
16.10 16.25
Inbound Processen
16.25 16.40
Outbound Processen
16.40 16.50
Interne magazijn processen
16.50 17.00
Assemblage en productie processen
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together