DATUM
28/09/2021
TIJD
16:00 - 17:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

De komst van het Power Platform als onderdeel van Dynamics 365, heeft organisaties ongekende mogelijkheden gegeven en maakt het digitaliseren een stuk eenvoudiger. Zo zijn productiebedrijven en groothandels in staat om hun dagelijkse uitdagingen om te zetten in specifieke mobiele apps.

Wat is een low code platform zoals Power Apps en waarom is het zo krachtig en uniek? In dit hands-on webinar, gaan we gezamenlijk een Power App maken op Business Central. We behandelen een introductie van Power Apps, een kort overzicht van de belangrijkste functies om een slimme app te maken om zo uiteindelijk één of enkele apps te bouwen die data gebruiken en verwerken in Business Central. Benieuwd hoe jij je processen zelf kan gaan innoveren? Haak aan in dit webinar en bouw na het webinar je eerste eigen apps.

Wil je alvast meer lezen over Power Apps en de situaties waarin je deze kan inzetten? In deze blog leggen we je uit hoe een concrete casus voor Power Apps eruit ziet.

16.00 16.10
Introductie Power Apps
16.10 16.25
Uitleg basis functies Power Apps
16.25 17.00
Praktijkvoorbeeld app ‘bouwen’ met Business Central data
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

YOU GAC
Growing Together