This is not password protected
DATUM
06/10/2020
TIJD
14:00 - 15:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Kan de samenwerking tussen sales en operatie binnen jouw organisatie beter?

Waarschijnlijk krijg je op beide afdelingen hetzelfde antwoord. Toch hebben ze ieder hun eigen doelstellingen en uitdagingen die hieraan ten grondslag liggen.

Sales wil inzicht in resources en de status van lopende projecten, en dan eigenlijk het liefst vóórdat er problemen plaatsvinden. Operatie aan de andere kant wil sneller en duidelijker inzicht in de pijplijn, zodat zij in staat zijn om resources optimaal in te zetten.

Hoe krijg je sales en operatie in synergie? Door samen in één geïntegreerd systeem te werken, creëer je de juiste inzichten en verbeter je de samenwerking. Tijdens dit webinar laten we je zien hoe Dynamics 365 als platform gecombineerd met de bestaande samenwerkingstools (Office 365) deze mogelijkheid biedt.

Daarbij gaan we onder andere in op de volgende uitdagingen:

Uitdagingen sales

  • Opvolging van leads
  • Inzicht in de verkooppijplijn
  • Inzicht in de contactmomenten
  • Inzicht in de projecten
  • Overdracht naar operatie

Uitdagingen operatie

  • Juiste mensen op het juiste project
  • Inzichten in afspraken en  alle contactmomenten met de klant
  • Optimale planning afgestemd op de salespijplijn
  • Projecten binnen budget afronden
  • Project inzicht geven aan de salesafdeling
14.00 14.05
Korte introductie van het Dynamics 365 platform
14.05 14.30
Hoe ga je om met sales uitdagingen
14.30 14.55
Hoe ga je om met operatie uitdagingen
14.55 15.00
Afronding
Schrijf je in voor dit webinar
MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

SUSAN PIJNENBURG

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

YOU GAC
Growing Together