This is not password protected
DATUM
20/10/2022
TIJD
09:30 - 10:15
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Wil je borgen dat producten binnen jouw organisatie de juiste kwaliteit hebben en grip krijgen op je complete kwaliteitsproces? Tijdens dit webinar leer je hoe je met Probatch365 kunt definiëren wát je wilt toetsen en wanneer je dit wilt toetsen om er zo zeker van te zijn dat de kwaliteit op orde is. Bovendien leggen sprekers Pieter van Halder en Nick Verhulst je uit hoe je het complete kwaliteitsproces kunt borgen. Het webinar is onderdeel van een reeks van vier over het de mogelijkheden die ProBatch365 te bieden heeft.

Voor wie?
Voor bedrijven binnen de chemische-, farmaceutische- en foodindustrie, waarbij:

  • Kwaliteitsbeheer (op batchniveau) van belang is
  • Er te laat gesignaleerd wordt dat de kwaliteit van een batch niet op orde is
  • Er (te) veel tijd besteed wordt aan het verschaffen van de juiste documentatie (bijvoorbeeld certificaten) bij producten
  • Er onnodige klachten en veel extra kosten ontstaan, die voorkomen hadden kunnen worden

Wat komt er aan bod?
Je leert hoe je meer grip kunt krijgen op het complete kwaliteitsproces van jouw organisatie, door gebruik te maken van Probatch365. Dankzij dit ERP-systeem krijg je eenvoudig inzicht in je batches en de kwaliteit van je producten.

Tijdens het webinar leer je meer over:

  • Het vastleggen van het complete kwaliteitsproces
  • Hoe je kunt borgen dat producten de juiste kwaliteit hebben
  • Hoe je onderscheid maakt tussen gradaties in kwaliteit
  • Hoe je inzicht krijgt in de kwaliteit van je voorraad
  • Hoe dit leidt tot kostenreductie
09.30 10.15
Webinar - Grip op het complete kwaliteitsproces
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
GAC Business Solutions

Pieter van Halder

Pieter vervult de rol van Sales Manager. Met zijn jaren van ervaring in diverse rollen binnen GAC adviseert hij bedrijven bij de realisatie van hun ambities en vertaalt hun strategie naar concrete ICT-trajecten. Zijn focus ligt bij Productie, Pharma & Chemie en handelsbedrijven. De Microsoft Cloud oplossing i.c.m. de branche oplossingen van GAC staan hierbij centraal.

GAC Business Solutions

Nick Verhulst

Nick vervult binnen GAC de rol van Business Consultant en is specialist op het gebied van Business Central, Production365 en ProBatch365. Met ruim 20 jaar Microsoft ervaring met de verschillende doelgroepen, weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform.

YOU GAC
Growing Together