DATUM
12/09/2023
TIJD
10:00 - 10:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

De juiste uitvoering van declaraties is van vitaal belang voor toeleveranciers in de medische hulpmiddelenbranche. Het niet adequaat afhandelen van declaraties kan aanzienlijke risico’s met zich meebrengen. Zo is het herstellen van ‘fouten’ niet alleen arbeidsintensief, het kan op termijn zorgen voor een serieuze uitdaging op cashflow. En dat binnen een branche die al een zeer hoge regeldruk kent met veel focus op efficiency.

Op dinsdag 12 september laten Susan Pijnenburg en Jeroen Brocken zien hoe je met Medical365 grip krijgt op declaraties. Met Medical365 maak je een einde aan een versnipperd applicatielandschap, door het beheer van belangrijke gegevens binnen één systeem:

  • Een duidelijke artikelstructuur
  • Actuele afspraken met zorgverzekeraars
  • Relevante patiëntgegevens met medische indicaties

Voor het uitvoeren van declaraties haal je eenvoudig actuele verzekeringsgegevens op via een geautomatiseerd proces. Vervolgens kan de informatie omtrent de Controle op Verzekeringsrecht (COV) automatisch worden verwerkt. Je beheert dus het proces van zorgaanvraag tot facturatie en declaratie binnen één oplossing, inclusief essentiële controles nog vóór de uitvoering.

Wat gaan we laten zien?

 

Tijdens het webinar zoomen we onder meer in op de verschillende controle mogelijkheden en het facturatie- en declaratieproces binnen Medical365:

  • Essentiële controles zoals COV check, WLZ opvraag en controlelijst vooraf t.b.v. juist en tijdig declareren
  • Voldoen aan wet- en regelgeving en eisen zorgverzekeraars
  • Inzicht op patiëntniveau

Benieuwd? Schrijf je dan nu in voor het webinar en ervaar hoe Medical365 zorgt voor grip op declaraties.

10.00 10.45
Grip op declaraties
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
YOU GAC
Growing Together