This is not password protected
DATUM
10/07/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Waarom cloud of SAAS als strategie voor uw productie bedrijf?

Waarom cloud of SAAS als strategie voor uw productie bedrijf? In dit webinar behandelen we het dat vraagstuk en laten we zien welke voor- en nadelen er zijn. Daarnaast introduceren we het Microsoft Platform, en waarom dit voor de gebruiker een must is.

Tenslotte nemen we je mee in de mogelijkheden van Production365. Topics als optimale order verwerking, calculatie, as-built, kwaliteit controles, leverbetrouwbaarheid en RMA komen aan de orde.

Benieuwd naar hoe je jouw productie bedrijf stap voor stap kan digitaliseren? Schrijf je dan snel in voor het webinar.

10.00 10.15
Introductie Platform & waarom cloud voor productie bedrijven
10.15 10.35
Power demo order verwerker, eenvoudig offertes en orders verwerken
10.35 11.00
Power demo supply chain manager, juiste materialen op tijd binnen
Schrijf je in voor het webinar
Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together