This is not password protected
DATUM
21/09/2022
TIJD
09:30 - 10:15
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Binnen de chemische-, farmaceutische- en foodindustrie komt het regelmatig voor dat een volledige productiebatch wordt afgeschreven omdat één grondstof tóch niet voldeed aan de gestelde kwaliteitseisen. Kan dat niet anders? Met ProBatch365 kun je deze – en soortgelijke – situaties voorkomen. In een reeks van vier webinars vertellen Pieter van Halder en Nick Verhulst je meer over de werking van dit geavanceerde ERP-systeem. In het eerste webinar introduceren zij ProBatch365. Wat zijn de mogelijkheden? En wanneer zet je het in?

Voor wie?
Wil je graag batchgegevens, recepturen en andere documenten op één plek overzichtelijk bewaren, zodat je aan alle kwaliteitseisen kunt voldoen en overzicht houdt? Maar weet je nog niet hoe? Dan past dit webinar bij jou.

Wat komt er aan bod?
Je hoort meer over het ERP-systeem en hoe je daarmee tracking, status, houdbaarheid, batchsplitsing en voorraadverplaatsing kunt managen. Zo krijg je eenvoudig inzicht in je batches en de kwaliteit van je leveringen, zowel bij inkoop als bij verkoop. Je maakt dus kennis met geavanceerd batchmanagement.

Tijdens het webinar leer je meer over:

  • Geavanceerd batchmanagement en de mogelijkheden van ProBatch365
  • Hoe dit de logistiek planner, de kwaliteitsmedewerker en de productiemedewerker in jouw organisatie helpt
09.30 10.15
Webinar - Introductie ProBatch365: de oplossing voor de chemische-, farmaceutische- en foodindustrie
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
GAC Business Solutions

Pieter van Halder

Pieter vervult de rol van Sales Manager. Met zijn jaren van ervaring in diverse rollen binnen GAC adviseert hij bedrijven bij de realisatie van hun ambities en vertaalt hun strategie naar concrete ICT-trajecten. Zijn focus ligt bij Productie, Pharma & Chemie en handelsbedrijven. De Microsoft Cloud oplossing i.c.m. de branche oplossingen van GAC staan hierbij centraal.

GAC Business Solutions

Nick Verhulst

Nick vervult binnen GAC de rol van Business Consultant en is specialist op het gebied van Business Central, Production365 en ProBatch365. Met ruim 20 jaar Microsoft ervaring met de verschillende doelgroepen, weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform.

YOU GAC
Growing Together