This is not password protected
DATUM
27/05/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Webinar – GAC Connect2All, wat kan ik er mee?

Sinds de komst van het Microsoft Power Platform heb je als organisatie een set aan krachtige gereedschappen binnen handbereik. Het stelt je in staat om je eigen oplossingen te bouwen, meer uit je data te halen en je werk te automatiseren. Maar hoe zorg je ervoor dat je gebruik kan maken van de belangrijke data uit je Dynamics 365 Business Central omgeving?

Met ‘GAC Connect2All’ is het mogelijk om zo goed als alle data uit Business Central te gebruiken in het Power Platform. Of het nu gaat om het aanmaken, wijzigen of verwijderen van data; het is allemaal mogelijk en benaderbaar vanuit het Power Platform. Denk bijvoorbeeld aan het elimineren van bestelbriefjes en direct gewenst inkopen in een inkoopvoorstel te plaatsen vanuit een Power App. Daarnaast kun je Connect2All eenvoudig toepassen om data, digitale berichten of uit te wisselen met klanten en leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van een volledig geautomatiseerd klant of leverancier dossier en het automatisch uitwisselen van de bijbehorende EDI bestanden. Hoe dit werkt? We laten het je graag zien in tijdens het webinar op 27 mei.

10.00 10.15
Introductie Connect2All
10.15 10.30
Connect alle Business Central data in Power Automate
10.30 11.00
Connect2All in praktijk
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together