This is not password protected
DATUM
07/06/2022
TIJD
16:00 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Is er binnen jouw organisatie eenvoudig toegang tot de meest actuele klantinformatie? Welke data is correct en kun je daar op vertrouwen? En hoe zorg je ervoor dat klantdata actueel blijft?

Veel accountantskantoren gebruiken meerdere systemen voor het vastleggen van klantgegevens, het bijhouden van klantcontacten en het vastleggen van essentiële documenten. Waarbij soms zelfs per vestiging verschillen bestaan. Er is dan geen duidelijk beeld van wat er speelt per klant. Om tot de juiste inzichten te komen moet informatie uit meerdere systemen worden gecombineerd, waarbij de informatie van andere vestigingen niet altijd toegankelijk is. Door alles vast te leggen op één klantnummer creëer je inzicht, vergroot je cross- en upsell kansen en kom je tot betere voorspellingen.

Op 7 juni laten Mignon Coenen en Patras Haumahu zien hoe je als accountantskantoor een 360° klantbeeld opbouwt. In webinar van 30 minuten nemen zij je mee in de mogelijkheden van PSA365, dé oplossing voor accountantskantoren.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe leg je relaties en contactpersonen vast?
  • Maak gebruik van de data van Company.info
  • Hoe voorkom je dubbele records?
  • Integreer klantinformatie uit andere bronnen
  • Eenvoudige vastlegging van contactmomenten en de Outlook-integratie
16.00 16.30
Een 360° klantbeeld: registreer alles op één klantnummer
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Patras Haumahu

GAC Business Solutions

Patras is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor organisaties die actief zijn binnen de zakelijke dienstverlening. Hij heeft ruime ervaring met het positioneren van software oplossingen bij accountantskantoren om hun bedrijfsvoering efficiënter in te richten. Hij begrijpt waarom digitalisering belangrijk is in de markt die continue veranderd en denkt graag mee hoe processen beter ingericht kunnen worden.

YOU GAC
Growing Together