This is not password protected
DATUM
27/11/2020
TIJD
13:00 - 14:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoe zorg je ervoor dat je op tijd anticipeert op voor jouw organisatie relevante trends?

Het is de week van Black Friday met kort daarna Cyber Monday, voor veel bedrijven een van de drukste periodes in het jaar. Hoe ga je hier met jouw groothandel of online retail organisatie mee om. Hoe zorg je ervoor dat je op tijd anticipeert op voor jouw organisatie relevante trends? En hoe haal je succes halen uit e-commerce investeringen?

Tijdens dit meer dan actuele webinar gaan wij in op de volgende punten en leggen wij samen met Sana specialist Stan van der Heul, Charon Konings en Bas Tiggelman uit hoe je kunt demarreren in een bizarre tijd. Na het behandelen van trends vullen we een voorbeeld business case in, daarmee laten we zien welke voordelen van e-commerce jouw organisatie op dit moment mogelijk nog laat liggen. Charon Konings laat daarna zien hoe wij omgaan met het RMA proces en deelt de inzichten die daaruit volgen door middel van Power BI.

  1. Steeds meer B2B bedrijven bedienen ook de B2C markt
  2. Door de huidige pandemie raakt Digitale transformatie in een stroomversnelling, online kunnen verkopen is cruciaal
  3. Als MKB bedrijf moet je steeds meer gaan automatiseren om bij te blijven, wat is jouw business case?
  4. Optimaliseer jouw RMA Proces met Business Central
  5. E-commere manager insight met Power BI
13.00 14.00
E-commerce Friday
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
Stan van der Heul

Sana Commerce

Stan is in staat om bedrijven succesvol online te laten verkopen aan hun klanten (B2B); het maximaliseren van het e-commerce-succes van een bedrijf. B2B-klanten bedienen met het e-commerceplatform Sana Commerce, geïntegreerd met elk ERP-systeem. Speciale aandacht voor complexe projecten; het helpen van bedrijven met complexe zakelijke en IT-processen bij het opzetten en implementeren van hun online B2B-verkoopstrategie.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

YOU GAC
Growing Together