This is not password protected
DATUM
21/09/2020
TIJD
15:30 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Binnen jouw groothandel is een schat aan data beschikbaar. Die data komt uit verschillende bronnen: vanuit het ERP, je webshop, je leveranciers en zelfs vanuit vervoerders. Maar hoe kan je deze databronnen inzetten om hiermee je Groothandel te sturen?

Gebruikt jouw organisatie meerdere spreadsheets om tot een duidelijk beeld te komen van wat er speelt binnen de organisatie? Hoeveel tijd en inspanning kost het om fouten uit te sluiten en zeker te zijn van de juistheid van data?

Door gebruik te maken van slechts één analytics tool die je kan koppelen aan meerdere databronnen, sluit je fouten uit. Hierdoor maak je snellere en betere keuzes, waardoor je aandacht bijvoorbeeld naar afwijkingen in de cijfers kan.

In dit webinar laten we zien welke data beschikbaar is in jouw groothandel en hoe je deze kan omvormen tot bruikbare gegevens.

15.30 15.45
De 5 belangrijkste KPIs voor handelsbedrijven inzichtelijk met Power BI
15.45 16.00
Inzicht in omzet- en margeontwikkeling
16.00 16.15
Leverbetrouwbaarheid
16.15 16.30
Ontdek trends in je voorraad
Schrijf je in voor het webinar
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together