This is not password protected
DATUM
04/06/2020
TIJD
10:30 - 11:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Heb jij grip en inzicht in je cashflow?

Zeker in de huidige tijd, is het van groot belang om snel en goed inzicht te hebben in je cashflow. Speciaal voor dit webinar schuift Tim Meesters, Finance Manager bij GAC, aan om jullie wat praktijk tips mee te geven vanuit GAC. Hoe zorgt GAC dat zij grip houd op haar CashFlow en welke tools worden daarvoor gebruikt? De woorden uit de praktijk, vertalen we naar de tools die in het Microsoft platform zitten. Door het slim inzetten van Dynamics 365 Business Central en Power BI, kom jij als ondernemer nooit meer voor financiële verrassingen te staan!

Het webinar wordt georganiseerd via Microsoft Teams, deelnemen zonder Teams account is mogelijk.

Deelname is gratis, meld je snel aan.

10.30 10.40
Introductie CashFlow
10.40 11.00
CashFlow tips van Tim Meesters (Finance Manager bij GAC)
11.00 11.30
Grip op uw CashFlow met Business Central en Power BI
Schrijf je in voor dit webinar
Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Alex Frijters

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together