This is not password protected
DATUM
26/08/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Trade365 biedt dé oplossing voor overzichtelijk klachtenbeheer. Of het nou gaat om probleemoplossing voor klanten, leveranciersklachten of een kink in de kabel zoals uitgestelde levertijden.

GAC heeft Trade365 speciaal ontwikkeld voor groothandels.

  • Werk volledig digitaal: efficiënter en minder foutgevoelig dan papier;
  • Hou toegang tot je gegevens, waar en wanneer je maar wilt;
  • Krijg op eenvoudige wijze grip op de supply chain, actuele dossiers, RMA’s en meer;
  • Integreer e-commerce zonder gedoe;
  • Maak klantenservice toegankelijk;

Benieuwd hoe dit werkt? Meld je aan voor dit webinar.

Klanttevredenheid verhogen? Krijg grip op klachten.

Charon Konings, Susan Pijnenburg en Bas Tiggelman leggen uit hoe Trade365 klachtenbeheer en klantenservice makkelijker maakt. Ook vertellen zij meer over Customer Service voor het Dynamics 365 platform.

10.00 10.10
Introductie Microsoft Platform en Trade365
10.10 10.30
RMA
10.30 10.45
Klanttevredenheid verhogen met Customer Service
10.45 11.00
Integratie van e-commerce
Schrijf je in voor het webinar
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Bas Tiggelman

GAC Business Solutions

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together