This is not password protected
DATUM
18/01/2024
TIJD
10:00 - 10:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoe groot is de invloed van individuele kennis en handmatige afhankelijkheid, op de efficiëntie van het offerteproces binnen jouw organisatie? En welke impact heeft het vertrek of de afwezigheid van sleutelpersoneel op de snelheid en nauwkeurigheid van de offertegeneratie?

 

Automatiseer je offerteproces: verhoog je scoringskans

In de steeds meer dynamische maakindustrie is het snel en foutloos opstellen van offertes cruciaal. Traditioneel vertrouwen offerteprocessen sterk op individuele kennis binnen een team. Dit lijkt praktisch, maar het brengt risico’s met zich mee, vooral als een belangrijke collega vertrekt of afwezig is. Ook kunnen menselijke fouten gemakkelijk in de offerte sluipen. Dit vertraagt niet alleen het proces, maar leidt ook tot frustratie bij de potentiële klant die een snelle service verwacht. Vertragingen en fouten verhogen het risico op het verliezen van belangrijke deals.

Om grip te krijgen op deze uitdagingen, nodigen we je graag uit voor ons aankomende webinar op donderdag 18 januari. GAC Business Solutions, toonaangevend in het leveren van geavanceerde zakelijke softwareoplossingen, bundelt de krachten met Elfsquad, dé pionier op het gebied van configureerbare producten. Samen met Elfsquad zullen we de nieuwste innovaties op het gebied van bedrijfsoplossingen en configureerbare productconfiguratie presenteren. 

Martijn Douma, Charon Konings en Pieter van Halder zullen demonstreren hoe je het offerteproces in je organisatie kunt automatiseren. Door de kennis van collega’s in de applicatie te integreren, elimineer je het verlies van cruciale informatie. Door de informatie uit de offerte direct beschikbaar te hebben in het ERP systeem kan deze data gebruikt worden om automatisch een project aan te maken of bijvoorbeeld een stuklijst samen te stellen. Dit voorkomt veel handmatig werk wat zorgt voor meer snelheid en minder fouten bij de overdracht van sales naar operatie.

 

Wat gaan we je laten zien?

 

Tijdens ons webinar demonstreren we het automatiseren van het offerteproces om met je organisatie maximale efficiëntie te bereiken. Hierbij gaan we onder andere in op:

  • De totstandkoming van een geautomatiseerd offerteproces
  • De integratie van dit proces in je ERP-systeem voor direct ingerichte projecten
  • De eliminatie van de noodzaak voor menselijke tussenkomst
  • Hoe een offerte binnen slechts 5 minuten nauwkeurig en effectief wordt gegenereerd

Mis deze kans niet om je offerteproces te revolutioneren. Schrijf je nu in voor het webinar en zet de stap naar een gestroomlijnd en foutloos offerteproces.

 

Maak kennis met Elfsquad

 

Elfsquad is de drijvende kracht achter de next-gen productconfiguratie. De grensverleggende oplossingen die Elfsquad biedt, stelt organisaties in staat om complexe productconfiguraties moeiteloos te beheren. Of het nu gaat om het stroomlijnen van het offerteproces, het optimaliseren van productieplanning of het verbeteren van de klanttevredenheid, Elfsquad is dé partner die bedrijven helpt om te excelleren in een wereld van configureerbare producten.

10.00 10.45
Automatiseer je offerteproces: verhoog je scoringskans
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Elfsquad

Martijn Douma

Als Account Executive bij Elfsquad heeft Martijn brede ervaring in het aanbieden van oplossingen voor configuratiesoftware aan bedrijven in de maakindustrie. Dit omvat niet alleen een diepgaande kennis van de markt voor configuratiesoftware, maar ook diepgaande kennis van een groot scala aan business cases. Martijn past vol enthousiasme zijn kennis en ervaring toe om de uitdagingen aan te pakken waarmee bedrijven in de maakindustrie dagelijks te kampen hebben. Of het nu gaat om zaken op microniveau, zoals IT-integratiespecificaties, of op macroniveau, zoals strategische besluitvorming, Martijn is de juiste persoon om mee te praten.

GAC Business Solutions

Charon Konings

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

GAC Business Solutions

Pieter van Halder

Pieter vervult de rol van Sales Manager. Met zijn jaren van ervaring in diverse rollen binnen GAC adviseert hij bedrijven bij de realisatie van hun ambities en vertaalt hun strategie naar concrete ICT-trajecten. Zijn focus ligt bij Productie, Pharma & Chemie en handelsbedrijven. De Microsoft Cloud oplossing i.c.m. de branche oplossingen van GAC staan hierbij centraal.

YOU GAC
Growing Together