DATUM
20/09/2023
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

De ontwikkelingen op tech-gebied gaan als een speer. Sinds de opkomst van laagdrempelige AI-toepassingen zoals ChatGPT en de recente overname van OpenAI door Microsoft, worden de mogelijkheden alleen maar groter. Het Microsoft Power Platform biedt bedrijven een uitgebreide set tools en mogelijkheden om de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals AI en Low Code / No Code, in hun voordeel te benutten. Maar hoe zet je deze innovaties in binnen jouw organisatie, waar moet je beginnen?

In dit webinar nemen we je mee in de mogelijkheden van AI en het Microsoft Power Platform voor klanten van GAC. We laten je zien hoe je de verschillende onderdelen van het Power Platform zoals Power BI, Power Apps en Power Automate eenvoudig kunt inzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te digitaliseren.

Over het Microsoft Power Platform

Het Power Platform is door Microsoft ontwikkeld om mensen zonder ontwikkelaarsachtergrond (Iow code) de handvatten te geven om bedrijfsprocessen te kunnen automatiseren. Hierdoor heb je als organisatie minder afhankelijkheid van de IT-afdeling. Het Microsoft Power Platform is onderdeel van een Business Central licentie en is daardoor standaard voor steeds meer bedrijven beschikbaar. GAC heeft bovendien een ‘template’ store waarin je reeds ontwikkelde Power Platform templates kan downloaden om ze eenvoudig in te zetten binnen je organisatie.

De meest krachtige praktijkvoorbeelden

Tijdens het webinar wordt ingezoomd op de vele mogelijkheden die AI en het Power Platform bieden. Zo komen onder meer aan bod:

  • Een IoT app: van notificatie tot serviceopdracht
  • Een inspectie app: hoe verlaat een zending jouw organisatie of hoe komt een zending binnen?
  • Creditaanvragen app: credit aanvragen eenvoudig digitaal indienen

Bovendien demonstreren we de mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot. Benieuwd? Schrijf je dan nu in voor het webinar.

10.00 11.00
AI en het Microsoft Power Platform in de praktijk
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
YOU GAC
Growing Together