This is not password protected
DATUM
09/11/2020
TIJD
10:00 - 10:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Als projectmanager is het zeker in deze tijd een stuk lastiger geworden om inzicht te houden op de werkzaamheden van de collega’s. Hoe ga jij hier als projectmanager mee om?
Een dagelijks belrondje? Of afwachten tot de collega’s jou bellen met vragen.

Wij laten zien hoe Microsoft Teams hier eenvoudig op in kan spelen en waardoor je als projectmanager het overzicht behoudt.

Word je regelmatig verrast met uren die te laat op het project geboekt worden? Door de inzet van PSA365 blijf je als projectleider continu grip houden op je projecten.
PSA365 is specifiek ontwikkeld voor IT en Consultancy organisaties waarbij projecten een essentieel onderdeel is van de bedrijfsvoering. PSA365 is een volledige Microsoft oplossing die naadloos integreert met Office365.

Op welke onderdelen gaan we je deze tips geven?

  • Budgettering
  • Urenbewaking
  • Voortgangsbewaking
10.00 10.05
Introductie
10.05 10.25
Tips
10.25 10.30
Afsluiting
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
SUSAN PIJNENBURG

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together