This is not password protected
DATUM
09/02/2021
TIJD
16:00 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Een veel gehoorde uitdaging is dat accountants in verschillende systemen klantgegevens moeten vastleggen en bijhouden. Hierdoor is het lastig om een 360 graden klantbeeld te hebben. Hoe zorg je ervoor dat alles actueel blijft? Welke data is correct en kun je daar op vertrouwen?

Een goed CRM systeem kan je hierbij helpen. Tijdens dit webinar laten we jou zien hoe we deze uitdagingen oplossen met PSA365.

Wat komt er aan bod?

  • Beheren en aanmaken relaties en contactpersonen
  • Gebruik maken van de data van externe bronnen
  • Duplicaten checker
  • Inzicht in contactmomenten, offertes, projecten, facturen etc.
16.00 16.30
360° Klantbeeld / Alles registreren op één klantnummer
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Alex Frijters

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together