DATUM
14/05/2020
TIJD
15:00 - 16:45
Platform
GoToWebinar
Digital
Terug naar evenementen overzicht

Ruimte voor groei met Practice Management op basis van Microsoft Dynamics 365.

Is jouw organisatie klaar om de volgende stap te zetten in het faciliteren van de groei van jouw kantoor? Ben je klaar om te excelleren in het vernieuwen en verstevigen van de binding met jouw klanten en tegelijkertijd de kosten te verlagen van jouw dienstverlening?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat steeds meer Accountantskantoren voorspellen dat “Software as a Service” een steeds groter deel uit gaat maken van de toekomstig ICT architectuur. In dit webinar nemen wij je mee in wat het Microsoft Dynamics 365 Platform voor jouw organisatie concreet kan betekenen, kun je ervaren hoe GAC Business Solutions haar op de Accountancy gerichte oplossing jouw Practice Management naar het volgende level kan brengen en hoe het Powerplatform jouw organisatie verder helpt in de Digitale Transformatie. Ook geven we aandacht aan het verder robotiseren van jouw client administratie en het concreet invullen van jouw ambities om aanvullende dienstverlening aan jouw klanten vorm te geven. Met praktijk ervaring van De Jong en Laan Accountants maken we het webinar compleet.

Programma

PSA365 als fundament voor Practice Management
Dynamics PSA365 is door GAC en Microsoft ontwikkeld om accountancykantoren allround te ondersteunen. Omdat het via een Software as a Service (SaaS) model wordt afgenomen groeit het met organisaties mee en past het zich aan voortschrijdend inzicht aan. Wij laten zien hoe je Practice Management met PSA365 naar het een hoger plan tilt.

PSA365 In de praktijk
De corebusiness van iedere organisatie is het proces van Lead to Cash. Dat begint met een slimme afhandeling van urenregistratie en facturatieprocessen. PSA365 vult dit aan met een 360 graden klantbeeld. Alle klant- en projectgegevens komen samen; ook als die in verschillende applicaties zijn ondergebracht. Dat geeft nieuwe inzichten en helpt je de dienstverlening versterken.

Optimaliseer jouw organisatie met PowerPlatform
Welke processen spelen zich af tussen medewerkers en klanten? Het PowerPlatform biedt gereedschap dat je laat sturen op feiten in plaats van fictie. Je krijg antwoord op deze (en andere) cruciale vragen. Het PowerPlatform van Microsoft bestaat uit Power BI, Flow en PowerApps. Wij laten zien hoe je hiermee de prestaties van jouw organisatie bewaakt en optimaliseert.

De Jong & Laan – Practice Management met Dynamics 365 Project Service Automation
Dennis Krukkert (IT Manager – De Jong & Laan)
Accountantskantoor De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. In samenwerking met Microsoft heeft GAC PSA365 op basis van Dynamics 365 Project Service Automation ingezet. De Jong & Laan vertelt over de keuze voor GAC en de implementatie. Daarnaast geven ze tips en aandachtpunten om zelf succesvol PSA365 te implementeren.

Alfa accountants – Digitale transformatie in de praktijk met Beta en OneBizz
Fou-Khan Tsang (Voorzitter Raad van Bestuur Alfa accountants)
Accountantskantoor Alfa geeft inzicht in de organisatorische stappen die zij hebben genomen voor wat betreft de Digitale transformatie slag binnen Alfa accountants. De samenwerking tussen OneBIzz (software oplossing) en Beta (startup binnen Alfa) staat centraal binnen deze praktijk case en toont aan dat het niet alleen gaat om technologie maar dat er veel meer bij komt kijken om een succesvolle digitale accountancy praktijk op te bouwen.

Robotisering van jouw clientadministratie
Welke voordelen heeft de Digitale Transformatie voor accountancykantoren? Vind je kantoor opnieuw uit en verander in ‘het perfecte digitale accountantskantoor’. De eerste stap naar digitalisering is het automatiseren van repeterend werk (robotiseren). QBS Group laat zien hoe je klantadministraties efficiënter kunt beheren met een gerobotiseerde boekhouding.

15.00 15.05
Opening en welkom
15.05 15.15
Introductie Microsoft - Visie/strategie Dynamics 365
15.15 15.45
PSA365 in de praktijk gecombineerd met het Powerplatform
15.45 16.05
De Jong & Laan – De keuze voor Dynamics 365 Project Service Automation
16.05 16.10
Korte break
16.10 16.20
Alfa accountants – Digitale transformatie in de praktijk met Beta en OneBizz
16.20 16.40
Robotisering van jouw cliëntadministratie
16.40 16.45
Wrap up en afsluiting
SCHRIJF JE IN VOOR PRACTICE MANAGEMENT VOOR ACCOUNTANCY
YOU GAC
Growing Together