This is not password protected
DATUM
21/06/2022
TIJD
09:30 - 14:30
LOCATIE
De Scheper 307, Oirschot
Terug naar evenementen overzicht

Ben jij klaar voor je laatste en toekomstbestendige ‘Dynamics NAV’ implementatie?

Al enkele jaren popt regelmatig het fenomeen “cloud software” op. Meer en meer applicaties vinden hun weg naar de cloud, waar je gebruik kan maken van de laatste functies en technologieën. Cloud software is vandaag de dag zeker niet nieuw, maar als klant van GAC blijven we je graag bijpraten over deze transformatie.

GAC bouwt als Microsoft partner op de nieuwste technologieën van één van de grootste softwarebedrijven in de wereld. Dat betekent dat we klaar zijn voor de toekomst en jouw bedrijf nieuwe kansen bieden om digitaal te innoveren en transformeren.

Tijdens het GAC klantevent op 21 juni praten we je bij over de roadmap van GAC & Microsoft en laten we zien hoe je die stap naar de cloud precies maakt. Deelname is kosteloos en inclusief een heerlijke lunch. We horen graag voor 18 juni wie we van jouw organisatie mogen verwelkomen. We zien je inschrijving graag tegemoet.

09.30 10.00
Ontvangst
10.00 10.15
Welkom
10.15 10.45
Klantcase
10.45 11.00
Bridge to the Cloud
11.00 11.15
Korte pauze
11.15 11.45
Je laatste en toekomstbestendige implementatie
11.45 12.30
Break-out sessies - 1e ronde
12.30 13.15
Lunch
13.15 14.00
Break-out sessies - 2e ronde
14.00 14.30
Microsoft aan het woord

BREAK OUT SESSIES | RONDE 1

Break-out sessie 1

Production365 voor de maakindustrie

In deze sessie nemen we je mee in de mogelijkheden van de Production365 oplossing speciaal voor bedrijven in de maakindustrie. Ervaar onder andere de mogelijkheden op het gebied van CAD integratie, productie calculaties, uitgebreide projectenmodule en het digitaliseren van de tijdregistratie op de werkvloer. 

Break-out sessie 2

Innoveer je handelsprocessen met Trade365

Speciaal voor handelsondernemingen hebben we enkele onmisbare functionaliteiten samengevoegd in de Trade365 oplossing. In deze sessie gaan we onder andere in op inkoopcalculaties, verkoopmargebeheer, internationale zendingen, RMA’s en het digitaliseren van het magazijn proces. 

Break-out sessie 3

Voor een dubbeltje op de 1e rang met Dynamics 365 Sales

Een uitgekiend CRM proces is onmisbaar vandaag de dag. Dynamics 365 Sales is dé oplossing op het gebied van CRM, welke naadloos integreert met Business Central. In deze sessie nemen we je mee in de mogelijkheden op het gebied van relatiebeheer, ondersteuning van het verkoopproces en de integratie richting Business Central. 

BREAK-OUT SESSIES | RONDE 2

Break-out sessie 4

Business Intelligence: ervaar de mogelijkheden van Power BI

Alle data die wordt vastgelegd in je ERP of CRM systeem wel je slim kunnen gebruiken. Hiervoor is Power BI de oplossing. In deze sessie nemen we je mee in de mogelijkheden van Power BI, tonen we de mogelijkheden om Power BI te gebruiken in Business Central en inspireren we je met concrete voorbeelden voor handels- en productiebedrijven.

Break-out sessie 5

Digitaliseer & automatiseer: Power Apps & Automate in de praktijk

Flexibiliteit en aanpasbaarheid in een cloud omgeving. Dankzij de tools Power Apps en Power Automate zijn de mogelijkheden om je bedrijfsprocessen daadwerkelijk te innoveren legio. In deze sessie tonen we je wat de tools zijn en inspireren we je met concrete voorbeelden voor jouw onderneming. 

Break-out sessie 6

Samenwerken met de Microsoft 365 apps vanuit het Dynamics 365 Business Central en Sales platform

Nagenoeg iedereen werkt al dagelijks in de cloud applicaties uit de Microsoft 365 suite. Maar wist je dat deze applicaties naadloos integreren met de Dynamics 365 Business Central en Sales apps? In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden met Teams, Outlook, Word, Excel en Sharepoint. 

YOU GAC
Growing Together