This is not password protected
DATUM
25/10/2022
TIJD
10:00 - 14:45
LOCATIE
Gaston Crommenlaan 4, 9050 Gent, België
Blok 4S, 3e verdieping
Terug naar evenementen overzicht

Ben jij klaar voor je laatste en toekomstbestendige ‘Dynamics NAV’ implementatie?

We horen al jaren van de benaming “cloud software”. Meer en meer applicaties vinden hun weg naar de cloud, waar je gebruik kan maken van de laatste functies en technologieën.
Cloud software is zeker niets nieuws, maar geven we je graag meer uitleg over deze evolutie.

GAC Business Solutions is dé Belgische Microsoft Dynamics partner, en helpt je met de Digitale Transformatie. Met Cloud-Ready Microsoft Dynamics oplossingen brengen wij specifieke oplossingen voor jouw specifieke sector.

Tijdens het GAC event op 25 oktober praten we je bij over de roadmap van GAC en laten we zien hoe je die stap naar de cloud precies maakt.
Deelname is kosteloos en inclusief een heerlijke lunch. We horen graag voor 21 oktober wie we van jouw organisatie mogen verwelkomen. We zien je inschrijving graag tegemoet.

10.00 10.30
Ontvangst
10.30 10.40
Welkom
10.40 11.10
Bridge to the Cloud
11.10 12.00
Je laatste en toekomstbestendige implementatie
12.00 12.45
Lunch
12.45 13.45
Break-out sessie ronde 1
13.45 14.45
Break-out sessie ronde 2

BREAK OUT SESSIES | RONDE 1

Break-out sessie 1

Innoveer je handelsprocessen met Trade365

Speciaal voor handelsondernemingen hebben we enkele onmisbare functionaliteiten samengevoegd in de Trade365 oplossing. In deze sessie gaan we onder andere in op inkoopcalculaties, verkoopmargebeheer, internationale zendingen, return goederen en het digitaliseren van het magazijn proces.

Break-out sessie 2

Op de eerste rij voor Dynamics 365 Sales

Een uitgekiend CRM proces is onmisbaar vandaag de dag. Dynamics 365 Sales is dé oplossing op het gebied van CRM, welke naadloos integreert met Business Central. In deze sessie nemen we je mee in de mogelijkheden op het gebied van relatiebeheer, ondersteuning van het verkoopproces en de integratie richting Business Central.

 

BREAK-OUT SESSIES | RONDE 2

Break-out sessie 3

Digitaliseer & automatiseer: Power BI, Power Apps & Automate in de praktijk

Flexibiliteit en aanpasbaarheid in een cloudomgeving. Dankzij de tools Power BI, Power Apps en Power Automate zijn er talrijke mogelijkheden om je bedrijfsprocessen daadwerkelijk te innoveren. In deze sessie tonen we je wat deze tools zijn en inspireren we je met concrete voorbeelden voor jouw onderneming.

Break-out sessie 4

Samenwerken met de Microsoft 365 apps vanuit het Dynamics 365 Business Central en Sales platform

Nagenoeg iedereen werkt al dagelijks in de cloudapplicaties uit de Microsoft 365 suite. Maar wist je dat deze applicaties naadloos integreren met de Dynamics 365 Business Central en Sales apps? In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden van tools die je al dagelijks gebruikt zoals Outlook, Word, Excel, Teams en Sharepoint.

YOU GAC
Growing Together