This is not password protected
DATUM
01/06/2022
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoe realiseer je als leverancier in de medische sector een voorspelbare cashflow?

Cash is koning, zeker binnen de medische sector. De benodigde liquiditeit voor het overbruggen van de periode na de uitgaven aan medische hulpmiddelen en/of behandelingen is dus essentieel. Het vervolgens ontvangen van betalingen staat in directe relatie met de continuïteit van je organisatie. De mate waarin je in staat bent om je voorfinanciering nauwkeurig te voorspellen, bepaalt namelijk of je cashflow beheersbaar blijft.

Op woensdag 1 juni laten Jacco Hoorweg en Peter Ravensberg zien hoe een efficiënte registratie van binnenkomende betalingen bijdraagt aan het voorspellen én verkleinen van je voorfinanciering. Maak de betaalstromen met zorgverzekeraars, particuliere klanten (inclusief factuursplitsingen) en zorginstellingen beheersbaar door ze correct te matchen met administratie. Daarnaast is er inzicht door middel van liquiditeitsprognoses. In een webinar van 60 minuten word je meegenomen in de belangrijkste zaken die van invloed zijn op de cashflow van je organisatie. Schrijf je nu in

10.00 11.00
Cashflow binnen de medische sector
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
GAC Business Solutions

Jacco Hoorweg

Jacco vervult binnen GAC de rol business consultant en product owner. Hij inspireert en helpt toeleveranciers binnen de zorgsector om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365 en is verantwoordelijk voor de specifieke GAC-oplossing voor deze doelgroep: Medical365. Jacco vertaalt de uitdagingen van deze bedrijven naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen en enthousiasmeert met inspirerende demo's en presentaties.

YOU GAC
Growing Together