Batchregistratie staat centraal

Zicht op je proces

Je wilt zicht hebben op je volledige proces. Vanaf de bestelling van precursors tot uitlevering van batches moet je alle stappen kunnen registreren én traceren. Hierbij is niet alleen het batchnummer belangrijk, maar ook de kenmerken en de houdbaarheidsdatum van de batch. Bewerkingen op de batch zoals splitsen of samenvoegen kunnen eenvoudig worden geregistreerd met ProBatch365.

Registreer alle eigenschappen van je batches

Gebruik de juiste batch

Niet elke batch van een grondstof is hetzelfde. De werkzame eigenschappen, kwaliteit en houdbaarheidsdatum kunnen per batch verschillen. Al deze kenmerken worden bij de batch geregistreerd zodat de juiste keuzes in het proces kunnen worden gemaakt. ProBatch365 laat je op een duidelijke manier zien welke batch gebruikt mag worden. Stoplichten met verschillende kleuren laten in één oogopslag zien wat de status van een batch is.

Leg specifieke eisen vast

Wat is de status van een batch?

Wanneer mag een batch worden gebruikt? Als een grondstof net is binnen geboekt, betekent dit nog niet dat deze ook in het productieproces mag worden gebruikt. Door verschillende condities te gebruiken kan de status van een batch worden aangegeven. Eerst in quarantaine? Kwaliteitscontrole al uitgevoerd? Vrijgegeven of geblokkeerd? Dit kan allemaal worden aangestuurd vanuit onze software. En omdat klanten soms specifieke eisen stellen, kan dit ook voor de specifieke klanteisen worden opgezet.

Pieter helpt je graag verder!

Meer informatie nodig?

YOU GAC
Growing Together