In de wereld van het onderwijs vormt de stage, of BPV, een cruciale schakel tussen theoretische kennis en de realiteit van het werkveld. Maar hoe zorgen we voor een effectieve koppeling tussen onze studenten en bedrijven? Hoe garanderen we voldoende beschikbare plekken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de student waardevolle vaardigheden opdoet? Dat het stagebedrijf door een frisse blik een nieuwe visie op hun organisatie krijgt. En hoe leren wij als onderwijsinstelling wat de markt verlangt, zodat we relevant blijven?

Vanuit een LLO strategie moet goed stage-management ervoor zorgen dat alle stappen; van vinden tot evaluatie soepel verlopen. Zo kunnen studenten waardevolle ervaringen opdoen en kunnen instellingen hun reputatie versterken door succesvolle, praktijkgerichte opleidingen.

Geef jouw studenten een goede start in hun professionele carrière en versterk tegelijkertijd de banden met de beroepsgemeenschap. Bekijk ons filmpje om direct onze effectieve tips voor stagemanagement te ontdekken!

Wil jij met ons in gesprek over stagemanagement?

Laat je gegevens achter en Wouter neemt contact met je op

YOU GAC
Growing Together