In het kort..
Organisatie
Rhenoy
Software oplossingen
Business Central
Aantal gebruikers
20
Branche
Groothandel - auto-onderdelen

De Rhenoy groep is een belangrijke speler op het gebied van auto-onderdelen. Ze brengen gebruikte, gereviseerde en nieuwe auto-onderdelen samen. Sinds een jaar werken zij met Business Central; al langer is GAC hun strategische sparringpartner. Samen kijken zij hoe ze nog meer profijt uit deze software kunnen halen.

“Sinds een aantal jaar werken wij samen met GAC,” vertelt Arco Struik. “Toen wij op zoek gingen naar een alternatief voor Axapta, kwamen we uit bij GAC. Ze hadden het beste verhaal. Het sprak mij toendertijd ook erg aan dat ze in de ontwikkelingsfase met proof of concept werken. Het mooie daaraan is dat je continu betrokken blijft in het proces. Is er iets klaar? Dan wordt dat niet alleen opgeleverd, maar kun je ook je ervaringen en verwachtingen uitspreken. Ik heb dat in het proces als heel prettig ervaren. Het is een belangrijke reden waarom ik nog steeds graag met GAC samenwerk.”

Digitaal doorontwikkelen met GAC
“Wij willen als bedrijf continu doorontwikkelen. Denk aan digitale factuurverwerking, webshops en een online klantportaal waarin klanten hun facturen en creditnota kunnen inzien. Over dergelijke zaken heb ik regelmatig contact met GAC. Ik zie hen echt als sparringpartner. Er zijn twee partijen waarmee ik graag een goede relatie heb: dat is enerzijds mijn accountant en anderzijds mijn partner op het gebied van ERP. Ik heb eigenlijk maar één punt van aandacht: dat is het vrij grote personeelsverloop. Volgens mij zie je dit overal in de markt; ik besef ook dat GAC hier weinig invloed op heeft. Toch is het soms vervelend dat ik als klant mijn hele verhaal opnieuw moet doen.”

Business Central
“Business Central bevalt mij erg goed. De integratie met bijvoorbeeld Outlook geeft zoveel mogelijkheden. Ook geeft een rapportagetool als PowerBI mij veel handvatten om nog beter zaken te doen. Ik geef je een voorbeeld. Als ik voorheen naar de beurs ging moest ik uit wel vijf of zes verschillende bronnen informatie halen om een klantrapport te maken. Nu kan ik dat realtime doen en gelijk laten zien aan de klant. Dat zijn dingen waar ik erg blij van word.”

Alles in de cloud
“Vroeger dachten we: we hebben ons eigen serverparkje en de beveiliging is perfect geregeld. Nu weet ik: schoenmaker blijf bij je leest. Ik kan het echt niet beter regelen dan Microsoft. Hoe eerder ik met mijn complete organisatie over kan naar de cloud, hoe beter. Daarbij vind ik het wel belangrijk dat ik mijn business kan doen zoals we die ingericht hebben. Dat betekent dus dat je soms je processen zal moeten aanpassen. Ik heb er vertrouwen in dat we de uitdagingen en de kansen samen met GAC goed kunnen oppakken. Een prettig gevoel, want automatisering en digitalisering zijn een cruciaal onderdeel binnen onze bedrijfsvoering.”

Susan helpt je op weg

Weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

YOU GAC
Growing Together