Het is belangrijk om alle communicatie met studenten, docenten en relaties op één centrale plek op te slaan. Zo kan iedereen, met de juiste toegang, alle relevante informatie raadplegen en de relaties optimaal bedienen.

Dit geldt ook voor e-mails die horen bij een specifieke inschrijving, contactpersoon, relatie of aanvraag. Juist als die ene collega afwezig is en jij die informatie nodig hebt. Door middel van één klik kan een e-mail of afspraak vanuit Outlook gekoppeld worden aan een Education365 record en wordt de mailwisseling weergegeven op de tijdlijn in Education365.

Daarnaast kun je vanuit Outlook navigeren naar alle informatie in Education365, zonder Outlook te verlaten. Op die manier kun je makkelijk e-mail conversaties beantwoorden.

  • Werken vanuit Outlook in context van de e-mail.
  • Eenvoudig een activiteit voor een taak, afspraak of telefoongesprek toevoegen in Education365 of een nieuw record aanmaken.
  • Bijhouden en delen van ontvangen en verzonden e-mails met één druk op de knop.
  • Zonder Outlook te verlaten inzicht in Education365 data zoals contactpersonen en relaties.
  • Maak gebruik van e-mailsjablonen om het versturen van dezelfde soort e-mail te vergemakkelijken
  • Compleet 360 graden klantbeeld dankzij een optimale integratie tussen Outlook en Education365.
!
Webinar
Benieuwd hoe jij Outlook kunt inzetten als een verlengstuk van je CRM systeem? Check snel het onderstaande webinar! Webinar bekijken

Outlook en Education365, een gouden combinatie:

Rob helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together