Maak gebruik van marketinglijsten om segmentatie toe te passen op je complete contactenbestand in Dynamics 365 Sales. Zo bepaal je zelf met slimme criteria welke contacten moeten worden toegevoegd aan je marketinglijst of welke juist moeten worden uitgesloten. Ideaal om snel een bellijst op te stellen als salesmedewerker en onmisbaar voor de marketeer om zijn doelgroep samen te stellen voor een e-mailcampagne. Op deze manier kun je de boodschap perfect afstemmen op je gesegmenteerde doelgroep. Wanneer je gebruik maakt van Spotler, kun je met onze connector je marketinglijst vervolgens doorzetten naar Spotler waar je je mail verder vormgeeft en daadwerkelijk distribueert richting de gesegmenteerde doelgroep.

  • Maak verschillende marketinglijsten aan voor verschillende doeleinden.
  • Gebruik statische marketinglijsten, om leden aan je marketinglijst toe te kennen die op dit moment voldoen aan je criteria.
  • Gebruik dynamische marketinglijsten, om leden automatisch op te nemen of te verwijderen in je marketinglijst vanaf het moment dat ze wel of niet meer voldoen aan de criteria.
  • Combineer verschillende criteria, om je marketinglijst samen te stellen. Zo filter je je marketinglijst bijv. eenvoudig op functie en adres van je contact en branche van het gekoppelde bedrijf. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.
  • Koppel je marketinglijsten aan campagnes om zo eenvoudig je respons binnen een campagne inzichtelijk te maken.
  • Houd rekening met voorkeuren van je contacten. Zo houd je er eenvoudig rekening mee of ze wel of geen bulk e-mail wensen te ontvangen.
  • Exporteer leden van je marketinglijst naar Excel.
  • Gebruik de Spotler Connector om je marketinglijst in Spotler beschikbaar te maken en direct te gebruiken in je mailing.
!
Wil je weten hoe je e-mail marketing vanuit Dynamics 365 Sales met Spotler toepast?
Check dan snel het webinar waarin je kunt zien hoe je marketinglijsten met één druk op de knop naar Spotler stuurtWebinar
Rob vertelt je graag hoe!

Benieuwd hoe je die perfecte gepersonaliseerde boodschap kan sturen naar een passende doelgroep?

YOU GAC
Growing Together