Alle inkomende gesprekken (chat, telefoongesprek, sms) en service aanvragen binnen een organisatie kunnen automatisch worden gerouteerd met behulp van classificatieregels op basis van beschikbaarheid, capaciteit of vaardigheden van een servicemedewerker. Zo kan bijvoorbeeld een inkomende chat op basis van urgentie, categorie van de klant en vereiste vaardigheden automatisch worden toegewezen aan een specifieke service medewerker die de klant optimaal kan bedienen. Service aanvragen vanuit alle kanalen kunnen worden gerouteerd. Dit creëert een eenduidig beeld van de bezetting van je service medewerkers over meerdere kanalen en helpt de verdeling van het werk over je medewerkers te optimaliseren.

  • Omnichannel functionaliteit die ervoor zorgt dat aanvragen op alle kanalen op een consistente en vergelijkbare manier worden gerouteerd.
  • Klant wordt direct in contact gebracht met meest geschikte service medewerker om direct de juiste oplossing te ontvangen.
  • Cases en conversaties worden doorgestuurd naar de meest geschikte wachtrij op basis van classificatieregels, waardoor een aangepaste workflow niet nodig is.
  • Cases en conversaties kunnen op basis van vaardigheden worden toegewezen aan de meest geschikte service medewerker waarmee de oplostijd wordt verkort.
  • Gebruik Machine Learning (ML) om vaardigheden te voorspellen en toewijzing van cases en conversaties te optimaliseren.
  • Met behulp van prioriteiten kan onderscheid worden gemaakt in de toewijzing van cases aan een wachtrij of service medewerker, zodat service medewerkers worden ingezet voor de belangrijkste cases en conversaties.

!
Webinar
Benieuwd hoe deze functie in praktijk werkt? Bekijk snel het actuele aanbod webinars, waarin we je de mogelijkheden tonen van onze oplossingen!Webinar overzicht
Susan helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together