Een snel en eenvoudig inzicht in de financiële positie van klanten. Door middel van drie overzichten is alle debiteuren controlefunctionaliteit beschikbaar. Een overzicht van alle openstaande posten, alle relevante informatie met betrekking tot openstaande vorderingen en vervallen posten, betalingsgedrag, herinneringen, kredietgegevens etc. worden in een dashboard weergegeven. Ook kunnen afspraken met het incassobureau worden vastgelegd. Er zijn verschillende rapporten beschikbaar voor inzicht in klanten met negatieve kredietfaciliteiten en eventuele factureringsafspraken.

  • Eén overzicht van alle relevante en financiële debiteurengegevens en -documenten.
  • Koppel acties aan openstaande posten, voeg opmerkingen toe of kenmerk als discussiefactuur en voorkom onnodige aanmaningen.
  • Minder rentelasten door het terugdringen van de openstaande termijnen, meer liquiditeit doordat geld minder lang vast staat bij de debiteuren en minder transactiekosten.
!
Webinar
Benieuwd hoe deze functie in praktijk werkt? Bekijk snel het actuele aanbod webinars, waarin we je de mogelijkheden tonen van onze oplossingen!Webinar overzicht

Waarom de debiteurenbewakingsmodule onmisbaar is voor jouw bedrijf? Bekijk onderstaande video van Susan.

Susan helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together