Met deze functionaliteit kunnen barcodes  worden aangemaakt voor artikelen, artikelvarianten, eenheden en de combinatie van artikelvarianten en eenheden. GTIN-13 en GTIN-8 zijn de soorten barcodes die op basis van deze functionaliteit worden gegenereerd. De barcodes worden als een artikelverwijzing vastgelegd. Ook worden de gegenereerde barcodes gecontroleerd op allerlei condities zoals lengte, correctienummer, bedrijfsnummer en landcode. Hierdoor kun je snel de artikelen identificeren die door een klant zijn besteld of die je bij een leverancier koopt op basis van artikelnummers.

  • Toepasbaar voor in- en verkooporders
  • Ondersteunt twee types barcodes, GTIN-13 en GTIN-8.

Wil je gebruik maken van barcode scanning in het magazijn? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden van Tasklet Factory Mobile WMS.

!
Webinar
Benieuwd hoe deze functie in praktijk werkt? Bekijk snel het actuele aanbod webinars, waarin we je de mogelijkheden tonen van onze oplossingen!Webinar overzicht

Geen gedoe met het bijhouden van je ingekochte barcodes. Ken altijd vrije nummers toe en Charon laat je zien hoe dat werkt in onderstaande video.

Charon helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together