Dynamics 365 Business Central biedt functies voor het assembleren van artikelen voor bedrijven die via eenvoudige bedrijfsprocessen, zonder de noodzaak van volledige productiefunctionaliteit, componenten combineren of kitten tot nieuwe eindproducten. Deze functies kunnen worden geïntegreerd met bestaande functies, zoals verkoop, planning, reserveringen en magazijnbeheer.

Dankzij een aantal handige functies bereken je in een handomdraai de juiste kostprijs en verkoopprijs van het nieuwe eindproduct en verwerk je de artikelen of diensten in je assemblage stuklijst.

Afhankelijk van de inrichting van je proces, kan de afboeking van de componenten van de voorraad automatisch verwerkt worden bij het boeken van de verkooporder. De assemblage opdrachten zijn ook los inzichtelijk, zodat men hier daadwerkelijk mee aan de slag kan en alle belangrijke informatie zoals aanwezige voorraad en mogelijke vervangingen vanuit de assemblageorder in kan zien.

Een overzicht van enkele belangrijke functionaliteiten op het gebied van assemblage:

  • Artikelen assembleren; voor bedrijven die geen geavanceerde productiefunctionaliteit nodig hebben.
  • Bepaal hoe je assemblageopdrachten aangemaakt worden, bepaal voor je artikelen of je op order of op voorraad assembleert.
  • Kostprijscalculatie op basis van de assemblage stuklijst.
  • Genereer met één druk op de knop een nieuwe verkoopprijs.
  • Beheer je componenten en diensten van het eindproduct in assemblage stuklijsten.
  • Beheer mogelijke vervangingen voor componenten, zodat die tijdens het assemblageproces inzichtelijk zijn.
  • Maak het assemblageproces papierloos door gebruik te maken van de mobiele app van Business Central of door magazijnscanning toe te voegen met Tasklet Factory Mobile WMS.
!
Webinar
Benieuwd hoe deze functie in praktijk werkt? Bekijk snel het actuele aanbod webinars, waarin we je de mogelijkheden tonen van onze oplossingen!Webinar overzicht
Charon helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together