Zakelijke Dienstverlening
  • Brandbox Slider 1900X680 Concurrentievoordelendvl

    Uw domeinen

    Voldoe aan de voorwaarden voor succes

    PSA+ overspant de vier domeinen van dienstverlening en biedt voordelen die zich direct laten vertalen naar meer succes. Financieel management, CRM, personeelsmanagement en projectmanagement worden door onze software perfect ondersteund. Die ondersteuning bieden wij door over de domeinen heen drie optimalisatietoepassingen in te zetten: performance-management, documentmanagement en collaboration management. 

DVL Domeinen Graphic New

Een totaaloplossing voor ieder domein

 

 

Financieel management

Centraal beheren, overal registreren

Vanzelfsprekend bevat PSA+ standaard een volledig doorgevoerd financieel managementsysteem. Wij ondersteunen automatisering van declaraties, inkoopaanvragen en factuurverwerking. Uw medewerkers registreren hun uren op locatie vanaf de smartphone of tablet via app. Zo komen gemaakt uren direct in uw centrale administratie. Door in te zetten op cashflowoptimalisatie zorgen we dat uw reserves op orde blijven. Uiteindelijk is werkkapitaal van eigen rekening vele malen goedkoper dan kapitaal op basis van financiering. Door gegevens centraal op te slaan kunt u niet alleen sneller factureren, maar neemt de kans op fouten af, wat disputen over facturen voorkomt en de klanttevredenheid verhoogt.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvli
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlh

Customer Relations Management

Wat speelt er bij uw klanten?

Hou zicht op uw klanten met Customer Relationship Management (CRM) in PSA+. Wij bieden verschillende modules met uitgebreide ondersteuning voor zaken als klant- en leveranciersbeoordeling, correspondentieoverzichten en afspraakbeheer. Met goed doorgevoerd CRM verhoogt u de klanttevredenheid. Uw medewerkers hebben direct zicht op alles wat er speelt bij specifieke projecten en kunnen zo adequaat op dienstverleningsverzoeken inspelen. Via modules als MailPlus stuurt u eenvoudig mailings naar de juiste doelgroep.

Personeelsmanagement

Betrek uw medewerkers bij het bedrijf

PSA+ biedt via portalen de perfecte ondersteuning om uw medewerkers op een moderne manier bij het bedrijf te betrekken. Via selfserviceportalen regelt u eenvoudig ziek- en herstelmeldingen. Ook uitgebreide processen zoals sollicitaties en resourcemanagement kunt u via portalen vanuit PSA+ koppelen naar de buitenwereld. Zo verbreedt u de uitgebreide ondersteuning van HRM die u met PSA+ in huis haalt doeltreffend naar buiten het kantoor.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Production
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvle

Projectmanagement

Grip op uw informatiestromen

Management van projecten vraagt om controle over documentstromen via slim ingerichte workflows. Met PSA+ houdt u grip op uw projectmanagement door de collectie van timesheets centraal in te richten. In combinatie met documentmanagement linkt u klantdossiers en correspondentie aan elkaar en kunnen uw medewerkers snel bij alle relevante gegevens. Dat vereenvoudigt het maken van factuurvoorstellen. Iedere medewerker heeft voor zijn taken relevante schermen binnen PSA+ waardoor betrokkenen direct zien welke beslissingen nog wachten op hun akkoord.

Optimalisatietoepassingen voor de domeinen

Performance-management

Uw prestaties helder in beeld

PSA+ brengt in beeld hoe goed uw organisatie presteert. Wij zorgen dat de gegevens die u uit het systeem haalt aansluiten bij de vraag. Daardoor houdt u zicht op alle prestaties. Omdat wij direct gegevens uit de database van PSA+ halen baseert u uw beslissingen op real-time gegevens. Met PSA+ zorgt u dat uw KPI’s goed meetbaar zijn en dat uw KSF’s uitgevoerd worden.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlf
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvla

Documentmanagement

Uw documenten bij de hand

Documenten maken kan iedereen, maar documenten zo maken dat ze terug te vinden zijn, vraagt om de juiste ondersteuning. PSA+ zorgt dat uw documenten goed gemanaged worden. Documentmanagement vullen wij bij voorkeur aan met SharePoint. Daarmee kan zelfs de meest veeleisende organisatie terdege ondersteund worden als het gaat om het snel terugvinden van documenten  en om integrale dossiervorming.

Collaboration Management

Verhoog professionaliteit en reactiesnelheid

Collaboration management verbetert uw professionaliteit en verhoogt de reactiesnelheid door kennis binnen uw organisatie effectiever te delen. Slimme inzet van project- en klantportalen zorgt dat uw medewerkers en klanten altijd en overal veilig bij benodigde gegevens kunnen. Dit biedt geweldige mogelijkheden om de informatievoorziening te verbeteren. Door project-workflows te koppelen aan uw portalen legt u de basis voor optimale samenwerking.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlg
CB9 Contact 1180X454 DVL

Vragen over uw domeinen?

Heeft u uitdagingen in een specifiek domein? Of bent u benieuwd naar de oplossingen van GAC voor uw organisatie? Neem contact op met een van onze branchespecialisten voor een kennismaking.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons