Zakelijke Dienstverlening
 • Brandboxs-slider-1900x680 PSA+ 4.jpg

  PSA+

  Software voor zakelijke dienstverleners

  Met PSA+ optimaliseert u uw dienstverlening en creëert u ruimte om in te spelen op uitdagingen en groei te realiseren. Iedere sector heeft haar eigen specifieke uitdagingen. We laten u graag vanuit onze ervaring zien waar de nuances zitten en hoe u met de juiste tools en mensen het verschil kunt maken. 

Waar bent u actief? Kies uw sector
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacerechts A

Growing Together

Samenwerking, kennisdeling & grip

Met PSA+ beschikt u altijd en overal over de meest recente informatie. Dit stelt u in staat om op ieder moment de beste beslissing te nemen voor uw bedrijfsvoering. Deze mobiliteit geeft vrijheid van werken zonder declarabiliteit uit het oog te verliezen. Ook houdt u grip op facturatie en cashflow. En faciliteert u uw medewerkers optimaal voor samenwerking en kennisdeling. Kortom 'Growing Together'. PSA+ software voor zakelijke dienstverleners maakt het mogelijk. Hiermee beschikt u over de meest geavanceerde boekhoudprogramma dat beschikbaar is. 

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Dvlhomemensen

Uw branche-experts

PSA+, meer dan een boekhoudprogramma

PSA+ bedrijfssoftware, op basis van Microsoft Dynamics NAV, maakt uw medewerkers productiever en optimaliseert uw facturatie en urenregistratie. Uw medewerkers krijgen overal veilig toegang tot hun gegevens, u krijgt overzicht over cashflow en declarabiliteit. Wij bieden veel meer dan alleen een boekhoudprogramma, met onder meer ondersteuning voor:

 

 • Een actuele urenregistratie en urenverantwoording;
 • Real-time managementinformatie;
 • Optimale service voor uw cliënten;
 • Grensoverschrijdend werken;
 • Financieel management;
 • Customer Relationship Management (CRM);
 • Personeelsmanagement;
 • Performance-management
 • Collaboration management.
Onze mensen grid 20162

Onze branche-experts

Mensen uit de praktijk

PSA+ is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat de software perfect aansluit op uw werkzaamheden. GAC is al decennia actief voor zakelijke dienstverleners en heeft over de jaren de software die uw processen ondersteunt vervolmaakt. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en zorgen dat onze ontwikkelaars aan oplossingen werken voordat uitdagingen echte problemen worden. Wijzigingen en verbeteringen aan software gaan altijd in overleg met onze klanten. Dat is verankerd in onze kernwaarden. GAC weet dat je samen meer bereikt dan alleen. Dat noemen wij de groeiformule: U x Microsoft x GAC = Groei. 

Dvl Landingspagina Vrijstaand Onzeaanpak CB2 1170

Onze aanpak

Snelle implementatie met een methodiek op maat

Overstappen of grote veranderingen aanbrengen in bedrijfssoftware doet u niet iedere dag en vraagt om een gerichte aanpak. Wij gebruiken beproefde methodieken die passen bij uw situatie om dat proces zo soepel mogelijk te laten lopen.

Bekijk hoe onze aanpak werkt voor uw organisatie
Cashflow widget afbeelding vrijstaand links

Cashflowberekening

Razendsnel factureren & incasseren

Een goede cashflow is essentieel voor uw bedrijf. PSA+ optimaliseert uw administratieve processen en maakt de weg vrij om efficiënt en betrouwbaar te factureren. Daarmee haalt u de facturatietermijn terug naar 14 dagen of zelfs minder. Gebruik onze cashflowcalculator om direct te zien hoeveel voordeel een snellere facturatietermijn u oplevert.

Naar de cashflowcalculator
CB9 Contact 1180X454 DVL

Vragen over PSA+?

Wilt u met ons groeien? Heeft u vragen over bedrijfssoftware of bent u op zoek naar meer informatie om u te oriënteren? Neem contact met ons op. Onze branche-experts staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons